Vibrator XXL

Wil je een echt gevuld gevoel tijdens penetratie? Dan is een XXL vibrator echt iets voor jou. De meeste grote vibrators hebben een lengte langer dan 20 cm. Naast deze lengte, zijn deze vaak ook breder dan de normale vibrators. De XXL vibrator is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en is geschikt voor zowel vaginale als anale stimulans.

Welke modellen grote vibrators zijn er?

Naast dat deze vibrators gewoon groot zijn, hebben wij ook diverse modellen. Hierbij moet je denken aan realistische vibrators, fistfucking vibrators of gekleurde design vibrators. Ben jij op zoek naar een XXL vibrator? En wil je deze discreet en anoniem thuis laten bezorgen? Bestel deze dan via Entoy.nl.

Hoe gebruik je een grote vibrator?

De grote vibrator is geschikt voor soloseks, maar ook voor samen met jouw partner. Wanneer je een grote vibrator gaat gebruiken is het belangrijk dat je ontspannen bent. Daarnaast is het belangrijk dat je gebruik maakt van voldoende glijmiddel. Hierdoor zal je geen onprettig gevoel krijgen. Het kan zijn dat het inbrengen van de grote vibrator moeizamer gaat dan een normale vibrator. Wanneer je de juiste hoeveelheid glijmiddel gebruikt zal je hier geen last van hebben.

Waarom kiezen voor een grotere vibrator?

Je zal misschien denken, waarom zou ik kiezen voor een XXL vibrator? Sommige mensen houden van een gevuld gevoel. Dan is een grote vibrator zeker een oplossing. Daarnaast hebben sommige vrouwen moeite met het bereiken van een hoogte punt met een normale vibrator. Met een grote vibrator heb je geheid een orgasme.

Waar moet je rekening mee houden met het aanschaffen van een grote vibrator?

Er zijn verschillende soorten grote vibrators. Het is dan soms ook lastig om een juiste uit te zoeken. Hieronder zie je enkele vragen die je jezelf kunt stellen voordat je een grote vibrator gaat aanschaffen:

  • Waar wil je de XXL vibrator voor gebruiken?
  • Ga je de vibrator alleen of samen met je partner gebruiken?
  • Houd je van realistische vibrators?
  • Moet de vibrator meerdere vibratiestanden hebben?

Grote vibrator bestellen via Entoy.nl

Wil je een grote vibrator bestellen via Entoy.nl? Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor kan je de volgende dag al genieten van jouw nieuwe speeltje.

Wij versturen alle orders discreet en anoniem.

Heb je vragen over ons assortiment grote vibrators? Of wil je advies bij het uitzoeken van een vibrator? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer