Vibrator Speciaal

Dé vibrator, het populairste seksspeeltje van de vrouw. Vrijwel iedere vrouw heeft er eentje in haar nachtkastje liggen. Maar ben jij een beetje uitgekeken op de standaard vibrator? Dan ben je bij Entoy.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment speciale vibrators, die ervoor zorgen dat je nog net even iets beter tot je hoogtepunt kunt komen.

Wand vibrator

Een wand vibrator is een vibrator die in eerste instantie ontworpen is voor massages. Deze vibrator is vaak uitgerust met een zachte ronde knop en een flexibel uiteinde. De wand vibrator zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten. Men denkt vaak dat de wandvibrator alleen geschikt is voor vrouwen. Dat is echter niet helemaal waar. De wandvibrator is ook ideaal een speeltje om samen met je partner te gebruiken of voor mannen. Bij sommige wandvibrators zitten speciale opzetstukken voor de man.

Fun vibrators

In deze categorie vind je ook diverse fun vibrators. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vibrator in de vorm van een ijsje of Spaanse peper. Deze fun vibrators zien er niet uit als vibrators, maar zorgen er wel voor dat je veel plezier kan beleven. Wil jij een fun vibrator? Of iemand een ludiek cadeautje geven? Bestel dan een fun vibrator via Entoy.nl.

Overige speciale vibrators

Naast de bovenstaande populaire vibrators hebben wij nog meer verschillende speciale vibrators in ons assortiment. Hierdoor hebben wij voor iedereen wel iets geschikts. Ben jij op zoek naar een kleine handige vibrator voor in je tas? Of wil je een design vibrator in de vorm van een konijntje? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Een vibrator speciaal uitzoeken

Omdat wij zo’n groot assortiment hebben is het soms lastig om een vibrator uit te zoeken. Hieronder zie je enkele punten waar je rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van een vibrator:

  • G-spot stimulatie of niet?
  • Clitoris stimulatie of niet?
  • Realistische look of niet?
  • Anale stimulatie of niet?
  • Zoekt u een basic of luxe model?

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord weet je waarschijnlijk al wel een beetje wat voor vibrator  je zoekt. Mocht je er niet uit komen, kun je ons altijd om advies vragen.

Vibrator speciaal bestellen via Entoy.nl

Wil je een speciale vibrator bestellen via Entoy.nl? Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Heb je vragen over ons assortiment? Of wil je advies bij het uitzoeken van een nieuwe vibrator? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer