Vibrator Mini

Wat is nou lekkerder dan dat je overal kunt genieten? En jouw vibrator ongemerkt mee kunt nemen? Met een mini vibrator kan je op ieder moment tot een hoogtepunt komen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment mini vibrators.

De mini vibrator is eigenlijk een seksspeeltje die iedere vrouw zou moeten hebben. Deze vibrator is niet alleen handig om mee te nemen, maar ook ideaal om tijdens de seks met uw partner te gebruiken. De trillingen zorgen voor extra genot.

Ben jij op zoek naar een onopvallende en discrete vibrator? Die je gewoon in je tas kunt hebben zonder dat iemand het door heeft? Bestel dan een mini vibrator via Entoy.nl.

Populair seksspeeltje

Naast de gewone vibrator is de mini vibrator een zeer populair speeltje. Dit komt omdat deze niet opvalt en zeer geschikt is voor stimulatie van de clitoris. Daarnaast is dit een goed speeltje om mee te beginnen. Heb je nog nooit eerder een seksspeeltje gehad? Dan is een mini vibrator de perfecte manier om te starten.

Hoe gebruik je een mini vibrator?

Een mini vibrator is zeer gemakkelijk in gebruik. Deze vibrator kan gebruikt worden voor penetratie maar ook stimulatie van de clitoris. Naast vaginale stimulatie, is de mini vibrator ook zeer geschikt voor anale stimulatie. Door de mini vibrator tegen je anus te houden krijg je een heerlijk tintelend gevoel. Dit speeltje is echter niet geschikt voor anale penetratie. Het kan namelijk zijn dat je het speeltje kwijtraakt.

Wat voor mini vibrator past bij jou?

Voordat je een mini vibrator gaat aanschaffen is het belangrijk dat je je afvraagt wat voor mini vibrator je graag wilt. Hieronder zie je enkele tips waar je rekening mee kunt houden:

  • Houd je van zachte of harde trillingen?
  • In wat voor prijsklasse zoek je een mini vibrator?
  • Moet de mini vibrator waterdicht zijn?

Mini vibrator reinigen

Er is niets zo makkelijk als het reinigen van de mini vibrator. Je kunt deze gemakkelijk schoonmaken met toycleaner. Hierdoor voorkom je blaasontsteking of schimmelinfectie.

Mini vibrator bestelling via Entoy.nl

Wil jij ook overal kunnen genieten? Bestel dan een mini vibrator via Entoy.nl. Wij hebben een ruim assortiment. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Al onze bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Heb je een vraag over een product? Of wil jij advies bij het uitzoeken van een mini vibrator? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

 

Lees meer