Vibrator G Spot

De meest populaire vibrator is de g-spot vibrator. Deze vibrator stimuleert zoals de naam het al zegt de “G-spot”. Maar wat is de g-spot nou eigenlijk? De g-spot bevindt zich ongeveer drie tot vijf centimeter van de ingang van de vagina. De g-spot zwelt op bij opwinding. Een G-spot vibrator heeft een design speciaal ontwikkeld om de g-spot te stimuleren.

Waarom een G-spot vibrator?

De vibrator speciaal voor de g-spot is bedoeld om een g-spot orgasme op te wekken. Maar waarom zou u dit graag willen hebben? Door de g-spot te stimuleren kunt u een ongekend hoogtepunt bereiken. Daarnaast zorgen de trillingen van de vibrator een fijn en tintelend gevoel.

Hoe maakt u gebruik van een g-spot vibrator?

Wanneer u een g-spot vibrator gaat gebruiken moet u rekening houden met het heftige effect dat deze vibrator met zich mee brengt.  Als u gebruik gaat maken van een g-spot vibrator is het belangrijk dat u voldoende glijmiddel gebruikt. Dit kan zowel op de vibrator als rondom de vagina. Daarna kunt u de g-spot stimuleren met de vibrator. Op de meeste vibrators zitten diverse standen. U kunt kiezen voor de stand die u het lekkerste vindt.

Welke G-spot vibrator past bij u?

Ieder persoon is verschillend. Het is daarom niet gek dat er zo veel verschillende soorten g-spot vibrators zijn in ons assortiment. Wanneer u een vibrator aanschaft kunt u rekening houden met diverse factoren. Hierbij moet u denken aan materiaal, design, kleur en stroomvoorziening.  Het belangrijkste is het materiaal. Wanneer de vibrator van plastic is zal deze in de meeste gevallen hard en glad aanvoelen. Heeft u liever een zachter materiaal? Dan is een g-spot vibrator van siliconen meer iets voor u.

G-spot vibrator bestellen via Entoy.nl

Wilt u een g-spot vibrator aanschaffen? Bestel deze dan eenvoudig via Entoy.nl.  Wanneer u uw bestelling op een werkdag voor 23:00 plaatst, zal deze dezelfde dag nog verstuurd worden. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Al onze zendingen worden discreet verpakt en niet afgeleverd bij buren.

Heeft u vragen over ons assortiment g-spot vibrators? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer