Vibrator Anaal

Het wordt nog steeds een beetje gezien als een taboe, anale seks. Maar tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker in de slaapkamer. Hierdoor wordt de anale vibrator ook steeds populairder. Een anale vibrator onderscheidt zich van de normale vibrator door het aangepaste design en de smallere top. Hierdoor zal de vibrator fijner aanvoelen en gemakkelijker in te brengen zijn.

Waar kun je een anale vibrator bij gebruiken?

De anus en het omliggende gebied zijn zeer gevoelig. Dit is bij vrouwen en mannen hetzelfde. Rondom en in de anus zitten veel zenuwen uit erogene zones. Wil jij jouw anus stimuleren en een heerlijk gevoel ervaren? Dan is een anale vibrator iets voor jou. Een anale vibrator zorgt ervoor dat je op een veilige wijze kunt genieten van anale penetratie.

Verschillende soorten anaal vibrators

Ieder persoon is verschillend. De enne persoon houdt van een kleinere anaal vibrator, en de ander juiste een grotere. Hierdoor hebben wij voor iedereen wel een geschikte anaal vibrator.

Voor de man

Naast alle verschillen vormen, maken wij ook onderscheid tussen mannen en vrouwen. Veel anaal vibrators zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Maar er zijn ook anaal vibrators die speciaal ontwikkeld zijn voor het stimuleren van de p-spot van de man.

Voor de vrouw

Bij de vrouw is de anaal vibrator juist gericht op de g-spot. Deze vibrator zorgt ervoor dat dit super gevoelige plekje wordt gestimuleerd en je een onvergetelijk orgasme krijgt.

Voor de eerste keer

Wanneer je voor de eerste keer aan de slag gaat met een anaal speeltje is het belangrijk dat je helemaal ontspannen bent. Daarnaast kun je het beste kiezen voor een kleiner speeltje. Hierdoor zal je rustig kunnen wennen aan het gevoel. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het effect van een anaal vibrator? Bestel deze dan via Entoy.nl.

Anaal vibrator bestellen via Entoy.nl

Wil jij een anaal vibrator bestellen? Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden op een discrete en anonieme wijze verstuurd.

Heb je vragen over ons assortiment anaal vibrators? Of wil je advies bij jouw aankopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer