Tenga

Tenga is een Japans merk dat opgericht is in 2005. Tenga staat voor rechtvaardig geregeld en elegant. Deze naam is gekozen om het taboe rondom mannelijke masturbators te laten verdwijnen en ervoor te zorgen dat het geen ordinair seksimago krijgt. Tenga haar producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een mooi design. Daarnaast zien deze seksspeeltjes er niet uit als seksspeeltjes.

Tenga Egg

Een populaire masturbator van Tenga is de Tenga Egg. De meeste Tenga Egg speeltjes zijn voor eenmalig gebruik en zorgen voor een gevoel dat je nog nooit ervaren hebt. Wanneer je de Tenga Egg gebruikt in combinatie met glijmiddel en deze goed reinigt zal je de Tenga Egg meerdere keren kunnen gebruiken.

Tenga Flip Hole

De Flip hole van Tenga is een revolutie op gebied van masturbatie. Dit seksspeeltje voelt lekker aan en zorgt voor extra stimulatie. De structuur van de Flip Hole geeft je een massage die je nog nooit hebt ervaren.

Tenga masturbator iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een masturbator van een zeer hoge kwaliteit? En wil je genot beleven met een leuk speeltje? Dan is de Tenga masturbator iets voor jou. Deze masturbator zorgt voor extra stimulatie. Sommige masturbators zijn eenmalig te gebruiken, daarnaast zijn er ook masturbators van Tenga die meerdere keren te gebruiken zijn.

Tenga masturbator bestellen via Entoy.nl

Wil jij een Tenga masturbator? Bestel deze dan via Entoy.nl. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb jij jouw bestelling de volgende dag in huis.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Heb jij vragen over ons assortiment Tenga masturbators? Of wil je advies bij het uitzoeken van een nieuwe masturbator? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer