Penissleeve's

De penis sleeve is een zeer populair seksspeeltje onder de heren. De penis sleeve is een speeltje dat om de penis kan worden gedaan. De penis sleeve zorgt ervoor dat het geslacht van de man verdikt of vergroot wordt. Daarnaast zijn er sleeves die je een heerlijk gevoel geven tijdens het vrijen. Wil jij een keer iets anders proberen? Bestel dan een penis sleeve via Entoy.nl

Waarom zou je een penis sleeve bestellen?

Er zijn verschillende redenen waarom je een penis sleeve zou aanschaffen. In eerste instantie zorgt deze sleeve ervoor dat jouw penis tijdens groter en/of dikker wordt. Daarnaast zal jij je erectie langer behouden en zal je partner extra gestimuleerd worden.

Verschillende modellen sleeves

Ieder persoon wil graag op een andere manier genieten. Er zijn dan ook vele verschillende manieren om tot het hoogte punt te komen. Een populair seksspeeltje hiervoor is de penis sleeve. Maar ieder persoon is anders en wil ook op een andere manier genieten. Daarom hebben wij een groot assortiment verschillende soorten en maten penis sleeves. Hieronder zie je enkele soorten sleeves:

  • Vibrerende sleeve
  • Realistische sleeve
  • Sleeve met buttplug
  • Sleeve met testikelring

Een extra stimulans tijdens het vrijen? Bestel dan een penis sleeve via Entoy.nl.

Hoe kies je de juiste penis sleeve?

Wanneer je een sleeve wilt aanschaffen is het belangrijk om rekening te houden met een paar punten. Hieronder zie je de punten waar je om moet denken:

  • Wil je jouw penis verlengen of verdikken?
  • Langer een erectie behouden?
  • Het langer volhouden?
  • Extra stimulans
     

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord, is het ook nog van belang rekening te houden met de afmetingen. De afmetingen staan vermeld bij iedere sleeve.

Onderhouden sleeve

Als je regelmatig gebruik gaat maken van de penis sleeve is het verstandig deze na gebruik iedere keer goed te reinigen. Het reinigen kan met toycleaner of water met milde zeep. Wil je de penis sleeve zowel vaginaal als anaal gebruiken? Dan adviseren wij om er twee aan te schaffen.

Penis sleeve bestellen via Entoy.nl

Wil je een penis sleeve kopen? Bestel deze dan eenvoudig en discreet via Entoy.nl. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Daarnaast versturen wij onze producten discreet en wordt het pakket niet afgeleverd bij buren.

Heb je vragen over de sleeve? Of wil je advies bij het uitzoeken van de juiste sleeve? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer