Penissleeve's

De penis sleeve is een zeer populair seksspeeltje onder de heren. De penis sleeve is een speeltje dat om de penis kan worden gedaan. De penis sleeve zorgt ervoor dat het geslacht van de man verdikt of vergroot wordt. Daarnaast zijn er sleeves die u een heerlijk gevoel geven tijdens het vrijen. Wilt u een keer iets anders proberen? Bestel dan een penis sleeve via Entoy.nl

Waarom zou u een penis sleeve bestellen?

Er zijn verschillende redenen waarom u een penis sleeve zou aanschaffen. In eerste instantie zorgt deze sleeve ervoor dat uw penis tijdens groter en/of dikker wordt. Daarnaast zal u uw erectie langer behouden en zal uw partner extra gestimuleerd worden.

Verschillende modellen sleeves

Ieder persoon wil graag op een andere manier genieten. Er zijn dan ook vele verschillende manieren om tot het hoogte punt te komen. Een populair seksspeeltje hiervoor is de penis sleeve. Maar ieder persoon is anders en wil ook op een andere manier genieten. Daarom hebben wij een groot assortiment verschillende soorten en maten penis sleeves. Hieronder ziet u enkele soorten sleeves,

  • Vibrerende sleeve
  • Realistische sleeve
  • Sleeve met buttplug
  • Sleeve met testikelring

Een extra stimulans tijdens het vrijen? Bestel dan een penis sleeve via Entoy.nl.

Hoe kiest u de juiste penis sleeve?

Wanneer u een sleeve wilt aanschaffen is het belangrijk om rekening te houden met een paar punten. Hieronder ziet u de punten waar u om moet denken,

  • Wilt u uw penis verlengen of verdikken?
  • Langer een erectie behouden?
  • Het langer volhouden?
  • Extra stimulans
     

Wanneer u deze vragen heeft beantwoord, is het ook nog van belang rekening te houden met de afmetingen. De afmetingen staan vermeld bij iedere sleeve.

Onderhouden sleeve

Als u regelmatig gebruik gaat maken van de penis sleeve is het verstandig deze na gebruik iedere keer goed te reinigen. Het reinigen kan met toycleaner of water met milde zeep. Wilt u de penis sleeve zowel vaginaal als anaal gebruiken? Dan adviseren wij om er twee aan te schaffen.

Penis sleeve bestellen via Entoy.nl

Wilt u een penis sleeve kopen? Bestel deze dan eenvoudig en discreet via Entoy.nl. Wanneer u op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Daarnaast versturen wij onze producten discreet en wordt het pakket niet afgeleverd bij buren.

Heeft u vragen over de sleeve? Of wilt u advies bij het uitzoeken van de juiste sleeve? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer