Penisring

Een penisring is een ring die om de penis en/of ballen geschoven wordt. Deze ring wordt ook wel cockring genoemd. Het doel van een penisring is ervoor zorgen dat het bloed minder tot niet snel terugstroomt. Hierdoor heeft u langer een erectie en kunt u een orgasme uitstellen. De penisringen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte ring.

Diverse soorten penis ringen

De penisring is verkrijgbaar in diverse soorten en materialen. Eén van de meest verkochte penis ringen is de rubberen penisring. Deze ring is simpel, en eventueel te gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes. Heeft u nog nooit eerder een cockring gebruikt? Dan raden wij een rubberen penis ring aan.

Wanneer u op zoek bent naar een opvallende penis ring kunt u een metalen cockring bestellen. Deze penis ring geeft net even iets extra’s. Deze metalen ringen zijn ook zeer geliefd tijdens bondage of SM.

Hieronder ziet u nog enkele populaire penisringen:

  • Penis ring sets
  • Penis ring stimulerend
  • Penis ring vibrerend
  • Penis ring met balsplitter

 Welk type penisring zoekt u?

Er zijn veel verschillende soorten cockringen. Het is dan ook begrijpelijk dat u niet precies weet welke penisring geschikt voor u is. Wilt u een extra prostaat stimulatie? Dan is een penisring met extra anaalplug de beste keuze. Liever het orgasme uitstellen? Kies dan voor een rubberen, siliconen of leren cockring.

Populair seksspeeltjes voor koppels

De penis ring is een zeer populair speeltjes onder de koppels. Vooral de vibrerende penisring is zeer geliefd. Door het gebruik van deze ring kan de man langer zijn orgasme inhouden en heeft de vrouw een aangenaam gevoel van de trillingen van de ring.

Penisring bestellen via Entoy.nl

Wanneer u een penis ring bestelt op een werkdag voor 17:00, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over de penisring? Of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikebestel.nl.

Al onze producten worden op een discrete wijze verstuurd en niet geleverd bij buren.

Lees meer