Mastubators

Wil je op een heerlijke manier tot een orgasme komen? Dan is een masturbator helemaal iets voor jou. Wanneer je gebruik maakt van een masturbator wordt klaarkomen nog fijner. Het belangrijkste doel van een masturbator is extra stimulatie creëren. Geen persoon is gelijk, het is dan ook verschillend per persoon wat voor masturbator bij jou past. Wij hebben een groot assortiment speciaal voor heren. Deze variëren van design, model en kleur. Hierdoor hebben wij voor iedereen wel iets geschikts.

Kunstvagina bestellen

Eén van de bekendste masturbators in ons assortiment is de kunstvagina. De kunstvagina heeft het uiterlijk van een realistische vagina en voelt tevens aan als een vagina. Met een kunstvagina kun jij masturberen maar ook meer uithoudingsvermogen trainen. De kunstvagina’s uit ons assortiment zijn van handig formaat en overal makkelijk mee naar toe te nemen.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een masturbator?

Een masturbator bestellen? Maar weet je niet welke je nodig hebt? Wanneer je een masturbator gaat bestellen is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende punten:

  • Wil je de masturbator makkelijk mee kunnen nemen?
  • Vibrerend of niet?
  • Wil je dubbele penetratie?
  • Moet de masturbator opblaasbaar zijn?
  • Wil je handsfree genieten?
  • Wat voor huidskleur moet de kunstvagina hebben?
  • Welke structuur moet de kunstvagina hebben?

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord zal je de juiste masturbator kunnen uitkiezen.

Reiniging masturbator

Wanneer je een masturbator aanschaft is het belangrijk dat je deze goed reinigt. De masturbators uit ons assortiment zijn eenvoudig te reinigen. Wij adviseren om de masturbator schoon te maken met warm water en toycleaner. Vergeet niet na reiniging de masturbator goed te drogen.

Masturbator bestellen via Entoy.nl

Entoy.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment masturbators. Wanneer je op een werkdag voor 23.00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast versturen wij discreet en worden zendingen niet afgeleverd bij buren.

Heb jij vragen over ons assortiment masturbators? Of wil je advies bij het aanschaffen van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer