Toys voor heren subcategorieën:

Bent u op zoek naar het optimale genot? Met de masturbators producten van Entoy.nl zorgen voor een heerlijk gevoel en zijn ideaal voor alleen gebruik, maar ook leuk om samen met uw partner te gebruiken.

Compleet aanbod masturbators voor mannen

Entoy.nl heeft een ruim assortiment aan masturbators voor mannen. Hieronder ziet u welke masturbators wij onder andere in ons assortiment hebben,

  • Elektrisch
  • Kunstanus
  • Kunstmond
  • Kunstvagina
  • Opblaaspop
  • Penispompen
  • Fleshlight
  • Tenga

De masturbators die u vindt bij Entoy.nl voelen levensecht aan.

Opblaaspop

Er zijn opblaaspoppen in diverse uitvoeringen. Hierdoor hebben wij voor iedere voorkeur wel een geschikte opblaaspop. Blondine? Brunettes? Dik? Dun? Man? Vrouw? U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben  wel een opblaaspop voor u. Afhankelijk van het type opblaaspop bevat de opblaaspop een opening bij de mond, anus of vagina. Wilt u optimaal genieten? Dan is een opblaaspop iets voor u.

Kunstvagina voor extra stimulatie

Ook voor een realistische kunstvagina bent u bij Entoy.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment kunstvagina’s. De kunstvagina’s in onze collectie komen in diverse uitvoeringen en formaten. Daarnaast zijn de kunstvagina’s gemaakt van realistisch materiaal en verkrijgbaar in huidskleur of transparant. Bent u op zoek naar een masturbator voor een levensechte ervaring? Dan is een kunstvagina de oplossing. 

Penispomp bestellen

Met een penispomp wordt de penis verlengt en krijgt u een langdurige erectie. Entoy.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan penispompen in diverse formaten. Vrijwel alle penispompen hebben een zachte opening voor comfortabel gebruik. Penispomp bestellen? Bestel deze via Entoy.nl.

Masturbators voor mannen via Entoy.nl

Alle masturbators in onze collectie zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 23.30 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw spannende pakketje de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden op een discrete wijze verpakt.

Heeft u vragen over ons assortiment masturbators? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer