Vibratie Eitjes

Bent u op zoek naar een spannend speeltje? Dan is een vibratie eitje echt iets voor u. Dit speeltje kan zowel alleen als samen met uw partner gebruikt worden. Dit eitje is leuk voor in de slaapkamer, maar nog veel spannender buiten de deur. Wanneer u een vibratie eitje heeft met een afstandsbediening kan u de afstandsbediening aan uw partner geven. Hierdoor heeft uw partner de volledige controle over u of heeft u volledige controle over uw partner.

Hoe gebruikt u een vibratie eitje?

Een vibratie eitje kan gebruikt worden op diverse manieren. Zo kunt u het eitje tegen uw clitoris aanhouden en tot uw hoogtepunt komen. Daarnaast zijn de eitjes ook in te brengen. De vibraties zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten. Met glijmiddel kunt u het eitje gemakkelijk inbrengen. Alleen of samen met uw partner? Het maakt niet uit, een vibratie eitje zorgt gegarandeerd voor een leuke en spannende avond.

Draadloze vibratie eitjes

In ons assortiment vindt u diverse draadloze vibratie eitjes. Deze zijn ideaal voor een spannend avontuurtje buiten de deur. De eitjes zijn vaak voorzien van batterijen of ze hebben een USB ingang.  Wilt u handsfree genieten? Bestel dan een draadloos eitje via Entoy.nl.

Populairste seksspeeltje

Het vibrerende eitje is een van de populairste seksspeeltjes onder de vrouwen. Het is niet alleen een klein en compact speeltje dat u overal mee naar toe kunt nemen. Het is ook nog eens spannend. Doordat het speeltje overal te gebruiken is kunt u extra spanning creëren en al vroeg met het voorspel beginnen.

Vibratie eitje kopen via Entoy.nl

Wilt u een vibratie eitje kopen? Bestel deze dan via Entoy.nl. Wij hebben een ruim assortiment vibratie eitjes. Wanneer u op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden op een discrete en anonieme manier verstuurd.

Heeft u vragen over ons assortiment? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een vibratie eitje? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer