Vibratie Eitjes

Ben je op zoek naar een spannend speeltje? Dan is een vibratie eitje echt iets voor jou. Dit speeltje kan zowel alleen als samen met je partner gebruikt worden. Dit eitje is leuk voor in de slaapkamer, maar nog veel spannender buiten de deur. Wanneer je een vibratie eitje hebt met een afstandsbediening kan je de afstandsbediening aan je partner geven. Hierdoor heeft je partner de volledige controle over jou of heb jij volledige controle over je partner.

Hoe gebruikt u een vibratie eitje?

Een vibratie eitje kan gebruikt worden op diverse manieren. Zo kun je het eitje tegen je clitoris aanhouden en tot een hoogtepunt komen. Daarnaast zijn de eitjes ook in te brengen. De vibraties zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten. Met glijmiddel kun je het eitje gemakkelijk inbrengen. Alleen of samen met je partner? Het maakt niet uit, een vibratie eitje zorgt gegarandeerd voor een leuke en spannende avond.

Draadloze vibratie eitjes

In ons assortiment vind je diverse draadloze vibratie eitjes. Deze zijn ideaal voor een spannend avontuurtje buiten de deur. De eitjes zijn vaak voorzien van batterijen of ze hebben een USB ingang.  Wil je handsfree genieten? Bestel dan een draadloos eitje via Entoy.nl.

Populairste seksspeeltje

Het vibrerende eitje is een van de populairste seksspeeltjes onder de vrouwen. Het is niet alleen een klein en compact speeltje dat je overal mee naar toe kunt nemen, het is ook nog eens spannend. Doordat het speeltje overal te gebruiken is, kun je extra spanning creëren en al vroeg met het voorspel beginnen.

Vibratie eitje kopen via Entoy.nl

Wil je een vibratie eitje kopen? Bestel deze dan via Entoy.nl. Wij hebben een ruim assortiment vibratie eitjes. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden op een discrete en anonieme manier verstuurd.

Heb je vragen over ons assortiment? Of wil je advies bij het uitzoeken van een vibratie eitje? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer