Playboy Glijmiddel

Glijmiddel voor de unieke ervaring? Met de Playboy premium massage en glijmiddelen gaat u voor sensualiteit en plezier. Deze glijmiddel komt in diverse soorten, zodat er voor iedereen een geschikte glijmiddel is. De glijmiddelen zijn op waterbasis en hebben hierdoor een hydraterende effect.

Hieronder ziet u welke soorten glijmiddel wij onder andere aanbieden:

  • Playboy Classic; plakt niet en gaat lang mee. Het glijmiddel is kleur-, geur- en smaakloos.
  • Playboy Warming; draag bij aan een toename van het seksueel genot doordat het een warme sensatie geeft.
  • Playboy Double Play; is zeer geschikt voor langdurige lichaamsmassages.
  • Playboy Strawberry Kiss; met de fruitige geur en smaak van aardbeien. De samenstelling van deze gel bevat vocht inbrengende kwaliteiten voor de huid en een langdurige smaak om de zintuigen te prikkelen.

Wilt u originele Playboy glijmiddel bestellen? Bestel dit dan eenvoudig via Entoy.nl.

De Playboy glijmiddel wordt geleverd in een fraai vormgegeven flesje van 88,7 ml.

Playboy glijmiddel bestellen via Entoy.nl

Alle Playboy glijmiddel wordt direct uit voorraad geleverd. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw pakket de volgende dag al in huis.

Alle producten worden discreet verpakt en bezorgd. Heeft u vragen over ons assortiment? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer