Slips & Boxershorts

Entoy.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment slips en boxershorts voor heren. Iedereen is anders en heeft natuurlijk ook andere wensen op gebied van ondergoed. Doordat wij een ruim assortiment hebben, is er voor iedereen geschikt ondergoed. Draagt u graag een string? Of juist een strakke boxer? Bestel uw ondergoed gemakkelijk en discreet via Entoy.nl.

Verschillende modellen en soorten

Wij hebben een groot assortiment heren slips en boxershorts. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten,

  • Strings
  • Slips
  • Boxershorts
  • Latex ondergoed
  • Transparant ondergoed

Wilt u nieuw ondergoed bestellen? Bestel dit dan via Entoy.nl.

Hoge kwaliteit

Alle producten uit onze ondergoedlijn zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit betekent dat deze lang mooi blijven en een prachtige pasvorm hebben.

Fun ondergoed

Naast mooie sexy slips en boxershorts hebben wij ook fun ondergoed. Dit zijn strings met een grappige twist. Hierbij moet u denken aan een string met een rendier of stier. Bent u op zoek naar een ludiek cadeau? Dan zijn deze fun strings een leuke verassing.

Slips en boxershorts bestellen via Entoy.nl

Wilt u nieuw ondergoed bestellen? Dan bent u bij Entoy.nl aan het juiste adres. Wanneer u op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Heeft u vragen over ons assortiment slips en boxenshorts? Of wilt u advies bij het uitzoeken van nieuw ondergoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Weet u niet welke maat u heeft? Bekijk dan onze maattabel