Slips & Boxershorts

Entoy.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment slips en boxershorts voor heren. Iedereen is anders en heeft natuurlijk ook andere wensen op gebied van ondergoed. Wij hebben een ruim assortiment, met voor iedereen geschikt ondergoed. Draag je graag een string? Of juist een strakke boxer? Bestel je ondergoed gemakkelijk en discreet via Entoy.nl.

Verschillende modellen en soorten

Wij hebben een groot assortiment heren slips en boxershorts. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende soorten:

  • Strings
  • Slips
  • Boxershorts
  • Latex ondergoed
  • Transparant ondergoed

Wil je nieuw ondergoed bestellen? Bestel dit dan via Entoy.nl.

Hoge kwaliteit

Alle producten uit onze ondergoedlijn zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit betekent dat deze lang mooi blijven en een prachtige pasvorm hebben.

Fun ondergoed

Naast mooie sexy slips en boxershorts hebben wij ook fun ondergoed. Dit zijn strings met een grappige twist. Hierbij kun je denken aan een string met een rendier of stier. Ben je op zoek naar een ludiek cadeau? Dan zijn deze fun strings een leuke verrassing.

Slips en boxershorts bestellen via Entoy.nl

Wil je nieuw ondergoed bestellen? Dan ben je bij Entoy.nl aan het juiste adres. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Vragen?

Heb je vragen over ons assortiment slips en boxenshorts? Of wil je advies bij het uitzoeken van nieuw ondergoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Weet je niet welke maat je hebt Bekijk dan onze maattabel

Lees meer