Heren Lingerie subcategorieën:

In deze categorie vindt u een uitgebreid overzicht van onze collectie heren lingerie. Van herenstrings tot jockstraps? U bent bij Entoy.nl aan het juiste adres. Alle heren lingerie in ons assortiment is van hoge kwaliteit en hierdoor zeer comfortabel.

Boxershorts voor heren

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment boxershorts voor mannen. Boxers met een opvallende print, sexy boxers, wetlook boxershorts en boxers met een nauwe pasvorm, u vindt uw favoriete boxershort bij Entoy.nl.

Jockstraps

De jockstrap wordt steeds populairder. Een jockstrap is niet alleen sexy, maar ook nog eens zeer comfortabel. De jockstrap komt uit 1874 en is in eerste instantie ontworpen voor sporters. De jockstrap werd gecombineerd samen met een toque. Een jockstrap wordt tegenwoordig veel gedraagt tijdens het sporten. Dit komt omdat de jockstrap extra ondersteuning geeft.

Bij ons vindt u een ruim assortiment jockstraps van hoge kwaliteit.

Fun ondergoed

Het grappigste ondergoed vindt u bij Entoy.nl. Leuk om te dragen voor een feestje of een vrolijk avontuur in de slaapkamer. Ondergoed met een vrolijke print? Een komisch model of een echte brandweerman boxer? Fun ondergoed bestelt u gemakkelijk via Entoy.nl.

Groot assortiment heren lingerie

Wij hebben een zeer compleet assortiment heren lingerie. Hieronder ziet u welke heren lingerie wij onder andere aanbieden,

  • Boxershorts
  • Heren slips
  • Heren strings
  • Jockstraps
  • Fun ondergoed


Heren ondergoed bestellen? Bestel dit eenvoudig en discreet via Entoy.nl.

Heren lingerie via Entoy.nl

Al het heren lingerie in ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 23.30 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Alle bestellingen worden op een discrete wijze verstuurd.

Heeft u vragen over ons assortiment heren lingerie? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer