Massage Olie

Niets is heerlijker dan een goede massage. Een massage is niet alleen goed voor uw lichaam, maar ook kan een massage opwindend zijn als voorspel. Wij hebben diverse soorten massage producten in ons assortiment. Massage olie, massage kaarsen of lichaamspoeders? Uw massages waren nog nooit zo fijn.

Groot assortiment massage artikelen

Entoy.nl heeft een ruime collectie massage producten. Hieronder ziet u welke massage artikelen wij onder andere aanbieden,

  • Massageolie siliconen
  • Massageolie smaakje
  • Massageolie waterbasis
  • Massagesets
  • Massage kaars
  • Intiem lichaamspoeder

Wilt u uw partner verassen met een heerlijke massage? Bestel dan massageolie via Entoy.nl.

Massageolie siliconen voor een heerlijk gevoel

Massageolie op siliconen basis is ideaal om te gebruiken voor heerlijke massages. De massageolie trekt niet in de huid en zorgt ervoor dat de huid glad en soepel blijft. Hierdoor kan u doorgaan met masseren en hoeft u vrijwel geen nieuwe massageolie te pakken. Een massage met massageolie op siliconen basis is ideaal als voorspel. Daarnaast kunnen sommige siliconen massageolies ook gebruikt worden als glijmiddel.

Massageolie smaakje

Wilt u uw massage nog intiemer maken? Gebruik dan massageolie met een smaakje. Tijdens de massage kunt u dan de massageolie van uw partner aflikken. Omdat iedereen een andere smaakvoorkeur heeft hebben wij een breed assortiment. Massageolie met aardbeiensmaak, ananas, kaneel, limoen, vanille, kokos en nog veel meer smaken. Heerlijk te gebruiken als voorspel of gewoon om samen van elkaar te genieten.

Intiem lichaamspoeder

Intiem lichaamspoeder is poeder wat op het lichaam gestrooid kan worden. Wij hebben intiem lichaamspoeder met verschillende smaakjes. Het lichaamspoeder geeft niet alleen een mooi effect, ook heeft het nog eens een heerlijk smaakje wat van uw lichaam afgelikt kan worden. Lichaamspoeder met aardbeien, chocolade, kers, framboos of een andere lekkere smaak? Bestel uw favoriete lichaamspoeder via Entoy.nl.

Massageolie via Entoy.nl

Alle massage producten in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 23.30 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Al onze producten worden op een discrete wijze verstuurd.

Heeft u vragen over ons assortiment intiem lichaamspoeder? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer