Dildo Normaal

De dildo is een seksspeeltje dat ontworpen is na de mannelijke penis. De dildo is één van de populairste speeltjes op de markt van seksspeeltjes. Ondanks dat het soms een beetje een taboe is, heeft vrijwel ieder vrouw een dildo in haar nachtkastje liggen.

Omdat dit zo’n ontzettend populair speeltje is zijn er vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De originele dildo heeft het meeste van het echte mannelijke geslacht. Deze wordt ook wel de dildo normaal genoemd. Deze normale dildo is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hierdoor zit er voor iedere vrouw wel iets tussen. 

Wat voor dildo?


Zoals je misschien al hebt gezien hebben wij een uitgebreid assortiment dildo’s. Maar wat voor dildo zoek je eigenlijk? Voordat je een dildo gaat aanschaffen is het belangrijk eerst na te denken over wat voor dildo je wilt. Ben je hier voor het eerst en ben je niet bekend met een dildo? Dan kun je het beste beginnen met een normaal formaat dildo. Wanneer je al meer ervaring heeft op het gebied van dildo’s zal je sneller kiezen voor een grotere dildo of een speeltje met een G-spot stimulator

Het beste seksspeeltje


De dildo normaal wordt gezien als een van de beste seksspeeltjes op de markt. Het is natuurlijk iets wat al eeuwen mee gaat, en in eerste instantie is bedacht tegen de aandoening Hysteria. Dit was in de 19e eeuw een veelvoorkomend probleem. Later kwam men er achter dat dit te maken had met seksueel gemis. Pas na de jaren 70 maakte de dildo een echte comeback en werd deze steeds vaker teruggevonden in de nachtkasjes van de vrouw. Uit onderzoek blijkt dat tegenwoordig maar liefst 52% van de vrouwen minimaal één exemplaar in hun nachtkastje hebben liggen. 

Soorten dildo normaal


Er zijn diverse normale dildo’s in deze categorie terug te vinden. Hieronder zie je de populairste dildo’s op een rij:

•    Realistische dildo
•    Dildo met G-spot stimulator
•    Dildo met zuignap
•    Opblaasbare dildo 

Wil je een nieuwe dildo bestellen? Bestel deze dan discreet en snel via Entoy.nl.

Dildo online bestellen


Wanneer je een nieuwe dildo gaat bestellen wil je dit natuurlijk op een discrete wijze. Wij versturen al onze producten in een blanco doos zonder tekstopdruk. Daarnaast zal de zending niet aangeboden worden bij de buren. Bestel je op een werkdag voor 23.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd en heb je je bestelling de volgende dag al in huis. 

Heb je vragen over ons assortiment dildo's? Of wil je advies bij het uitzoeken van een dildo? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl. 

Lees meer