Dildo Dubbel

Een dubbele dildo is zoals het woord het al zegt, een dubbele dildo. Deze dildo is vaak langer dan 20 cm en heeft aan beide kanten een penis uiteinde. De buigzaamheid van deze dildo zorgt ervoor dat je zowel alleen als samen met jouw partner optimaal kunt genieten. De dubbele dildo is geschikt voor iedereen. Of je nou man, vrouw, hetero, homo, lesbie of biseksueel bent? Geniet alleen of samen met een dubbele dildo.

Dubbele penetratie

Wanneer je de dubbele dildo alleen gaat gebruiken kun je gaan voor dubbele penetratie. Doordat je zowel vaginaal als anaal gepenetreerd wordt zal je een onvergetelijk orgasme krijgen. Deze dildo is niet alleen geschikt voor vrouwen. Ook mannen kunnen gebruik maken van deze dubbele dildo.

Samen genieten

Met een dubbele dildo kun je ook heel goed samen genieten. Hebben jullie al een tijdje de droom van een trio? Maar hier nog niet helemaal klaar voor? Dan is dit seksspeeltje eventueel iets voor jou. Met deze dildo kan de man de vrouw verwennen door haar zowel vaginaal als anaal te penetreren. Daarnaast kunnen de man en de vrouw tegelijk gestimuleerd worden. Dit geldt zowel voor heteroseksuele, homoseksuele en lesbische koppels.

Waar moet je opletten  bij het aanschaffen van een dubbele dildo?

Hieronder zie je enkele tips waar je op kunt letten als je een dubbele dildo gaat bestellen:

  • Wat voor materiaal vind je prettig
  • Budget: Wat wil je uitgeven
  • Uiterlijk: Realistisch of niet
  • Waterproof: Wil je de dildo mee in bad of de douche?

Dubbele dildo bestellen via Entoy.nl

Wil je een dubbele dildo bestellen? Dan ben je bij Entoy.nl aan het juiste adres. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Deze ontvang je de volgende dag al in huis.

Alle orders worden discreet en anoniem verstuurd. Daarnaast wordt er zonder toestemming ook niet aan buren geleverd.

Heb je vragen over ons assortiment dubbele dildo’s? Of wil je advies bij aanschaf van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer