Buttpluggen

Anale seks is iets wat niet veel besproken wordt, maar geregeld gebeurt in de slaapkamer. Tijdens anale seks wordt de anus gestimuleerd of gepenetreerd. In de anus zitten verschillende zenuwuiteinden die ervoor zorgen dat u een heftig orgasme kunt krijgen.

Naast orale seks, zijn er ook diverse anale toys die gebruikt kunnen worden bij anale stimulatie. Eén van de populairste anale toys is de buttplug. Een buttplug zorgt voor extra stimulatie. Daarnaast is een buttplug alleen te gebruiken of samen met uw partner.

Soorten buttplugs

Omdat ieder persoon anders is, hebben wij een groot assortiment buttplugs. Hierdoor hebben wij voor iedereen wel een geschikte buttplug. Hieronder ziet u welke verschillende buttplugs wij in ons assortiment,

  • Grote buttplugs
  • Fisting buttplug
  • Buttplug sets
  • Glazen buttplug
  • Holle buttplug
  • Metalen buttplug
  • Prostaat plug
  • Foxtail plug

Waarom een buttplug gebruiken?

Bent u van het uitproberen? En wilt u een keer iets anders doen met uw partner? Dan is het gebruik van een buttplug een echte aanrader. De buttplug zorgt ervoor dat u anaal gestimuleerd wordt en u een onvergetelijk orgasme krijgt.

Hoe kunt u een buttplug gebruiken?

Wanneer u voor het eerst een buttplug gebruikt is het belangrijk dat u volledig ontspannen bent en niet voor de grootste buttplug gaat. Als u dit samen met uw partner doet is vertrouwen heel erg belangrijk. Geniet van het experimenteren en begin met een kleinere buttplug. Het daarnaast belangrijk dat u gebruik maakt van voldoende glijmiddel. Dit om te kunnen ontspannen en geen ongemakkelijk gevoel te krijgen.

Buttplug bestellen via Entoy.nl

Wilt u een buttplug bestellen? Bestel deze dan via Entoy.nl. Wanneer u bij ons op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. U heeft uw bestelling de volgende dag al in huis.

Daarnaast versturen wij alle orders discreet en anoniem.

Heeft u vragen over de buttplug? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een buttplug? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer