Buttpluggen

Anale seks is iets wat niet veel besproken wordt, maar geregeld gebeurt in de slaapkamer. Tijdens anale seks wordt de anus gestimuleerd of gepenetreerd. In de anus zitten verschillende zenuwuiteinden die ervoor zorgen dat je een heftig orgasme kunt krijgen.

Naast orale seks, zijn er ook diverse anale toys die gebruikt kunnen worden bij anale stimulatie. Eén van de populairste anale toys is de buttplug. Een buttplug zorgt voor extra stimulatie. Daarnaast is een buttplug alleen te gebruiken of samen met je partner.

Soorten buttplugs

Omdat ieder persoon anders is, hebben wij een groot assortiment buttplugs. Hierdoor hebben wij voor iedereen wel een geschikte buttplug. Hieronder zie je welke verschillende buttplugs wij in ons assortiment:

  • Grote buttplugs
  • Fisting buttplug
  • Buttplug sets
  • Glazen buttplug
  • Holle buttplug
  • Metalen buttplug
  • Prostaat plug
  • Foxtail plug

Waarom een buttplug gebruiken?

Ben jij van het uitproberen? En wil je een keer iets anders doen met jouw partner? Dan is het gebruik van een buttplug een echte aanrader. De buttplug zorgt ervoor dat je anaal gestimuleerd wordt en je een onvergetelijk orgasme krijgt.

Hoe kun je een buttplug gebruiken?

Wanneer je voor het eerst een buttplug gebruikt is het belangrijk dat je volledig ontspannen bent en niet voor de grootste buttplug gaat. Als je dit samen met jouw partner doet is vertrouwen heel erg belangrijk. Geniet van het experimenteren en begin met een kleinere buttplug. Het daarnaast belangrijk dat je gebruik maakt van voldoende glijmiddel. Dit om te kunnen ontspannen en geen ongemakkelijk gevoel te krijgen.

Buttplug bestellen via Entoy.nl

Wil je een buttplug bestellen? Bestel deze dan via Entoy.nl. Wanneer je bij ons op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Je hebt jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Daarnaast versturen wij alle orders discreet en anoniem.

Heb je vragen over de buttplug? Of wil je advies bij het uitzoeken van een buttplug? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer