Dildo's subcategorieën:

Een dildo is een langwerpig seksspeeltje, gemaakt van plastic, siliconen, glas of een ander materiaal. De dildo is ontwikkeld voor vaginale of anale penetratie. En heeft in tegenstelling tot de vibrator weinig functies. Dildo’s komen er in verschillende vormen, formaten en materialen. Hierdoor is er voor ieder wel een geschikte dildo.

Groot assortiment dildo’s

Entoy.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment dildo’s. Hieronder zie je welke dildo’s wij onder andere aanbieden:

  • Anaal dildo’s
  • Dildo’s van glas
  • Dubbele dildo’s
  • Metalen dildo’s
  • Realistische dildo’s
  • Siliconen dildo’s
  • Voorbind dildo’s
  • XXL dildo’s
  • Overige dildo’s

De dildo’s uit ons assortiment zijn zowel vaginaal als anaal te gebruiken.

Verschillende formaten dildo’s

Het verschilt natuurlijk erg per persoon wat voor formaat dildo je wilt gebruiken. Vandaar dat wij een zeer uitgebreid assortiment dildo’s hebben in diverse maten. Houd jij van een grotere? Kleinere? Dikke of dunne dildo? Je kan het zo gek niet bedenken of Entoy.nl heeft het.

Dubbele dildo’s

Een dubbele dildo is ideaal om samen met een partner te genieten. Daarnaast kan de dubbele dildo ook alleen gebruikt worden. De flexibele dubbele dildo’s uit ons assortiment zijn buigzaam en hierdoor gelijktijdig te gebruiken voor anale en vaginale penetratie. Ben jij op zoek naar een keer iets anders? Bestel dan een dubbele dildo via Entoy.nl.

Realistische dildo’s voor een heerlijk gevoel

Ook vind je bij Entoy.nl realistische dildo’s. Met de realistische dildo zal de ervaring nog echter worden. Wij hebben zowel blanke als donkere dildo’s in ons assortiment. Hierdoor is er voor ieder iets wils. Naast verschillende vormen en kleuren vind je bij ons ook realistische dildo’s met een zuignap. Door de zuignap kun je de dildo vast zetten waar je maar wilt en kun je zonder handen genieten van jezelf of jouw partner.

Dildo’s via Entoy.nl

Alle dildo’s in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 23.30 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je jouw spannende pakketje de volgende dag al in huis.

Alle pakketjes worden op een discrete wijze verstuurd.

Heb je vragen over ons assortiment dildo’s? Of wil je meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl

Lees meer