Dildo's subcategorieën:

Een dildo is een langwerpig seksspeeltje, gemaakt van plastic, siliconen, glas of een ander materiaal. De dildo is ontwikkeld voor vaginale of anale penetratie. En heeft in tegenstelling tot de vibrator weinig functies. Dildo’s komen er in verschillende vormen, formaten en materialen. Hierdoor is er voor ieder wel een geschikte dildo.

Groot assortiment dildo’s

Entoy.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment dildo’s. Hieronder ziet u welke dildo’s wij onder andere aanbieden,

  • Anaal dildo’s
  • Dildo’s van glas
  • Dubbele dildo’s
  • Metalen dildo’s
  • Realistische dildo’s
  • Siliconen dildo’s
  • Voorbind dildo’s
  • XXL dildo’s
  • Overige dildo’s

De dildo’s uit ons assortiment zijn zowel vaginaal als anaal te gebruiken.

Verschillende formaten dildo’s

Het verschilt natuurlijk erg per persoon wat voor formaat dildo u wilt gebruiken. Vandaar dat wij een zeer uitgebreid assortiment dildo’s hebben in diverse maten. Houdt u van een grotere? Kleinere? Dikke of dunne dildo? U kunt het zo gek niet bedenken of Entoy.nl heeft het.

Dubbele dildo’s

Een dubbele dildo is ideaal om samen met een partner te genieten. Daarnaast kan de dubbele dildo ook alleen gebruikt worden. De flexibele dubbele dildo’s uit ons assortiment zijn buigzaam en hierdoor gelijktijdig te gebruiken voor anale en vaginale penetratie. Bent u op zoek naar een keer iets anders? Bestel dan een dubbele dildo via Entoy.nl.

Realistische dildo’s voor een heerlijk gevoel

Ook vindt u bij Entoy.nl realistische dildo’s. Met de realistische dildo zal de ervaring nog echter worden. Wij hebben zowel blanke als donkere dildo’s in ons assortiment. Hierdoor is er voor ieder iets wils. Naast verschillende vormen en kleuren vindt u bij ons ook realistische dildo’s met een zuignap. Door de zuignap kunt u de dildo vast zetten waar u maar wilt en kunt u zonder handen genieten van uzelf of uw partner.

Dildo’s via Entoy.nl

Alle dildo’s in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 23.30 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw spannende pakketje de volgende dag al in huis.

Alle pakketjes worden op een discrete wijze verstuurd.

Heeft u vragen over ons assortiment dildo’s? Of wilt u meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl

Lees meer