Sexy Jurkjes

Ben je op zoek naar een sexy jurkje? Dan ben je bij Entoy.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment sexy jurkjes.  Een leuk jurkje voor op stap? Of juist een jurkje om het in de slaapkamer wat spannender te maken?

Wil jij jouw partner verrassen met een spannend jurkje? En je extra zelfverzekerd worden? Bestel dan een erotisch jurkje via Entoy.nl.

Groot assortiment jurkjes

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het jurkje dat jij zoekt. Het grote assortiment zorgt ervoor dat wij voor iedereen wel een geschikt jurkje hebben. Zoek jij een sensueel en redelijk blote jurk? Of wil je juist een klassieke en iets minder bloot tonende jurk. De jurkjes uit ons assortiment zijn goedkoop en van goede kwaliteit.

Verschillende maten

De jurkjes uit ons assortiment komen in diverse maten. Daarnaast vind je bij ons ook jurkjes speciaal voor grotere maten en one size jurkjes. Hierdoor hebben wij voor iedere vorm vrouw wel een passend jurkje.

Het is niet makkelijk om een juiste maat te kiezen. Via onze pagina maattabellen kun je kijken welke maat je nodig hebt.

Jurkje bestellen via Entoy.nl

Je sexy voelen met een van onze jurkjes? Bestel je favoriete jurkje via Entoy.nl. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Je hebt je bestelling dan de volgende dag in huis.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Heb jij vragen over ons assortiment jurkjes? Of wil je advies bij het uitzoeken van een jurkje? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Let op! Kijk wanneer je een jurkje gaat bestellen goed naar de maat. De maten staan bij de jurkjes vermeld en zijn ook terug te vinden in het maattabel.

Lees meer