Babydoll Setjes

Wil jij je sexy voelen? Of jouw partner verassen? Met een babydoll zorg je ervoor dat jouw partner een onvergetelijke avond heeft. De combinatie van stof en het model zorgen voor een sexy uitstraling en een mooie pasvorm. Jouw borsten komen met een babydoll mooi uit en je creëert een extra spannende look.

De babydoll

De babydoll is ontstaan in het begin van de jaren dertig. De oorspronkelijke babydoll is ontworpen als nachtkleding en was stukken langer dan de babydolls van deze tijd. Tegenwoordig is de babydoll een stuk korter en sexyer. Een babydoll is tegenwoordig ook meer iets voor een hete avond met jouw partner. Maar natuurlijk kan een babydoll nog steeds gebruikt worden als nachtkleding. Wil je de aandacht van jouw partner krijgen? Trek dan een babydoll setje aan en hij of zij zal er zeker van genieten.

Voel je sexy in een babydoll setje

Waarom zou je een babydoll of slipdress aanschaffen? Nou de belangrijkste reden is natuurlijk dat je je onwijs sexy voelt. Daarnaast is het een echte verassing voor jouw geliefde en zal zijn of haar hoofd helemaal op hol slaan. De verleidelijke vormen en het mooie kant zorgen voor een kwalitatieve uitstraling. Wil je een babydoll setjes bestellen? Bestel deze dan via Entoy.nl.

Voor iedere vrouw wel een geschikte babydoll

Omdat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben kan iedere vrouw haar favoriete babydoll hier vinden. Daarnaast hebben wij diverse maten. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Bekijk dan ons maattabel.

Babydoll setjes bestellen via Entoy.nl

Wil je een babydoll setjes kopen? Bestel deze dan via Entoy.nl. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Daarnaast worden alle bestellingen discreet en anoniem verstuurd.

Heb jij vragen over ons assortiment? Of wil je hulp bij het uitzoeken van een nieuwe babydoll? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer