Maskers

Bondage is tegenwoordig helemaal in. Wanneer je eens iets anders wilt proberen met je partner is een masker of blinddoek niet weg te denken. Een bondage masker zorgt voor een prikkeling van alle zingtuigen. Doordat je vrijwel niets meer ziet moet je je volledig overgeven aan je partner en voel je iedere aanraking nog intenser.

Waarom een bondage masker bestellen?

Wij krijgen vaak de vraag waarom een bondage masker niet te missen is tijdens een bondage-scene. Wanneer je een keer iets anders wilt proberen met jouw partner is een masker ideaal. Het is niet te heftig en zo kun je samen wennen aan BDSM.

Wat kun je allemaal met een bondage masker?

Een bondage masker is bedoeld voor het prikkelen van zintuigen, controle en het BDSM spel. Door het gebruiken van een masker of blinddoek moet je je helemaal overgeven aan jouw partner. Dit maakt jouw seksleven extra spannend. Wil je ook eens iets anders proberen? Bestel dan een bondage masker via Entoy.nl.

Verschillende soorten

Wij hebben diverse soorten maskers en blinddoeken in ons assortiment. Ben jij een beginner en wil je het eens proberen? Dan is een oogmasker een goede start. Hierdoor leer je omgaan met het idee dat je niets kunt zien en jij je volledig over moet geven aan jouw partner. Daarnaast hebben wij ook maskers die meer geschikt zijn voor diegene die meer ervaren is met BDSM.

Masker bestellen via Entoy.nl

Een bondage masker kopen? Bestel deze eenvoudig via Entoy.nl. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb jij je bestelling de volgende dag al in huis.

Heb je vragen over onze producten? Of wil je advies bij het uitzoeken van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Lees meer