Maskers

Bondage is tegenwoordig helemaal in. Wanneer u eens iets anders wilt proberen met uw partner is een masker of blinddoek niet weg te denken. Een bondage masker zorgt voor een prikkeling van alle zingtuigen. Doordat u vrijwel niets meer ziet moet u zich volledig overgeven aan uw partner en voelt u iedere aanraking nog intenser.

Waarom een bondage masker bestellen?

Wij krijgen vaak de vraag waarom een bondage masker niet te missen is tijdens een bondage-scene. Wanneer u een keer iets anders wilt proberen met uw partner is een masker ideaal. Het is niet te heftig en zo kunt u samen wennen aan BDSM.

Wat kunt u allemaal met een bondage masker?

Een bondage masker is bedoeld voor het prikkelen van zintuigen, controle en het BDSM spel. Door het gebruiken van een masker of blinddoek moet u zich helemaal overgeven aan uw partner. Dit maakt uw seksleven extra spannend. Wilt u ook eens iets anders proberen? Bestel dan een bondage masker via Entoy.nl.

Verschillende soorten

Wij hebben diverse soorten maskers en blinddoeken in ons assortiment. Bent u een beginner en wilt u het eens proberen? Dan is een oogmasker een goede start. Hierdoor leert u omgaan met het idee dat u niets kunt zien en u zich volledig over moet geven aan uw partner. Daarnaast hebben wij ook maskers die meer geschikt zijn voor diegene die meer ervaren is met BDSM.

Masker bestellen via Entoy.nl

Een bondage masker kopen? Bestel deze eenvoudig via Entoy.nl. Wanneer u op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u advies bij het uitzoeken van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Lees meer