Lak en Latex

Voor de liefhebbers van lak en latex leveren wij ook een groot aantal producten. In de categorie lak en latex staan voornamelijk dekens en kleden. Maar wanneer je op zoek bent naar lak en latex dameslingerie kan je dat hier vinden. Ook voor de heren hebben wij een uitgebreide collectie latex en lak kleding, deze kan je hier vinden.

Lak en latex dekens

De dekens en kussenslopen van latex zijn ideaal voor het masseren van jouw partner. In combinatie met glijmiddel of massageolie, wordt de latex deken glad en glibberig en geeft dit een zeer intieme ervaring aan jou en je partner. Wanneer dit jou ook zo spanende en erotische ervaring lijkt, zijn er verschillende producten waar je mee kan beginnen. In onze collectie zitten namelijk normale lakens die over je bed, bank, vloer of andere spannende plekken neer worden gelegd als bedekking met een heerlijke erotische beleving. Deze lakens leveren wij in verschillende kleuren. De kleuren lak en latex lakens die je kan bestellen zijn zwart, rood en paars. Deze lakens van lak en latex bestaan ook uit verschillende afmetingen.

Voor de liefhebbers zijn er ook complete dekbedovertrekken te verkrijgen van latex, zo kan je glibberen zoveel jij wilt. Wanneer je groot liefhebber bent van natte spelletjes leveren wij een opblaasbaar vinyl laken, deze rand is opblaasbaar tot 14 cm hoogte. Door de opblaasbare rand, heb je nooit meer last van een nat bed of vloer.

Onze gehele collectie lak en latex lakens zijn wasbaar. Ontdek deze erotische ervaring nu ook en maak kennis met de erotische beleving van lak en latex.

Contact Entoy

Wil jij lak en latex bestellen? Dit kan eenvoudig, snel en discreet via entoy.nl. Op werkdagen voor 23:00 bestelt? Dan heb je de producten de volgende dag in huis. Heb jij vragen over bepaalde producten, of andere vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan je ons telefonische bereiken van 9:00 tot 17:00 uur op 088 123 03 45. Je kan ons ook altijd een e-mail sturen op entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer