Electro Sex

Doormiddel van elektro seks kunnen de erogene zones met elektrische prikkels worden gestimuleerd. Elektro seks is geschikt voor mannen maar ook zeker voor vrouwen. Door elektro seks kan er worden klaargekomen zonder dat er handen voor nodig zijn. Elektro seks wordt vaak gezien als onderdeel van BDSM, maar dit is niet altijd terecht. Elektro seks kan ook worden gebruikt om opgewonden te worden, zonder dat hier pijn bij komt kijken.

In ons assortiment zitten ook diverse producten voor elektro seks, er zijn producten voor beginners maar ook zeker voor gevorderden.

Doet het pijn?

Het fijne van elektro seks is, dat alles zelf geregeld kan worden. Door de powerbox kan er eenvoudig veel of weinig stroom worden gegeven. Door het regelen van de stroom kunnen er zachte of harde prikkels geven. Je hebt dus zelf alles onder controle, wel is het belangrijk om alleen producten te gebruiken die bedoeld zijn voor elektro seks, door hier gebruik van te maken is het veilig!
 

Beginnen met elektro seks?

Wanneer je wilt beginnen met elektro seks heb je 3 dingen nodig, een powerbox, elektrodes en elektrogel. De powerbox worden alle speeltjes op aangesloten, de elektrodes (zijn de speeltjes) en de elektrogel zorgt ervoor dat de stroom op de plekken komt waar jij dat wilt.

Voorbeelden van deze producten zijn hieronder te vinden:

Powerbox

Elektrodes

Elektro glijmiddel 

Elektro speeltjes

In onze opwindende collectie hebben wij ook veel speeltjes die gebruik kunnen worden met elektro seks. Er zijn bijvoorbeeld losse plakkertjes te koop die op je erogene zones geplaats kunnen worden. Maar er is meer voor het ervaren van ultiem genot, bijvoorbeeld een vaginale dildo die kan worden aangesloten op een power box, wanneer de dildo wordt ingebracht geeft deze elektrische schokken af die je in hardheid zelf kan regelen. Ook voor een buttplug is dit mogelijk, bekijk de gehele collectie voor elektro seks en begin met genieten.

Contact

Wil jij graag beginnen met elektro seks maar heb je nog vragen? Je kan onze klantenservice op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereiken op 088 123 03 45. Je kan ons ook altijd een e-mail sturen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer