Bondage

Met bondage kunnen de grenzen in of buiten de kamer verlegd worden, bondage is een samenspel tussen jou en je partner. Bondage is voornamelijk het beperken van je partner in bewegingsvrijheid. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in bondage, wij leveren een zeer compleet assortiment met speeltjes voor de beginners maar ook voor de gevorderden.

Ons complete en spannende assortiment bevat onder andere de volgende producten:

  • Bondage touwen
  • Pleasure Tape
  • Blinddoeken
  • Gag bal
  • Handboeien

Waarom bondage?

Bondage is een spannend samenspel en er kunnen seksuele fantasieën worden nagespeeld. Bondage kan er ook voor zorgen dat je seks als spannender gaat ervaren en meer plezier krijgt tijdens de seks. Er zijn verschillende vormen van bondage, voor beginners raden wij aan om te beginnen met handboeien, zweepjes of bondage tape. Met deze producten kan jouw partner vastgebonden worden en kan de controle volledig worden wegegeven.

Bondage Touwen

Er bestaan verschillende soorten touwen, voor beginners raden wij aan om te beginnen met touwen van katoen. Katoen is om te beginnen een ideaal soort touw, omdat het vrij zacht is en eenvoudig te knopen. Een ander bijkomend voordeel is dat katoen vaak voor een gunstige prijs verkrijgbaar is.

Voor de ervaren gebruikers hebben wij ook touwen van hennep in het assortiment, katoen heeft als eigenschap dat het uitrekt, dit is bij een touw van hennep niet zo. Hierdoor blijf uw sub op zijn of haar plaats liggen. Touw van hennep moet wel gedroogd worden wanneer het gebruikt is, dit kan het beste worden gedaan door het touw op te hangen.

Bondage touwen

Bondage tape

Bondage tape is een zeer goed middel om te beginnen met bondage, dit komt omdat er geen knopen voor nodig zijn. Begin met tape en succes is verzekerd, het grote voordeel is dat de tape niet aan haartjes plak en niet aan de huid. De tape plak heel goed op zichzelf waardoor de sub goed vast blijft liggen. Begin met het spelen van kinky spelletjes met bondage tape.

Bondage tape 

Overige bondage artikelen

Naast verschillende soorten touw en tape, leveren wij alle benodigdheden voor een spannend-kinky bondage avontuur. Zoals blinddoeken dit maakt de ervaring een stuk spannender en zullen ervoor zorgen dat de zintuigen meer worden geprikkeld. Met een gag-bal kan de sub niet spreken en alleen maar gehoorzamen, dit is voor veel mensen zeer opwindend. Maar natuurlijk hebben wij ook een groot assortiment verschillende handboeien, zodat je partner bewegingsvrijheid worden ontnomen. Bekijk het complete assortiment bondage artikelen van Entoy.nl.

Bondage artikelen bestellen op Entoy.nl

Wil je een bondage artikelen bestellen? Bestel deze dan via Entoy.nl. Wanneer je bij ons op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Je hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

Daarnaast versturen wij alle orders discreet en anoniem.

Heb je vragen over bondage? Of wil je advies bij het uitzoeken van een bondage producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer