Boeien

Je seksleven een beetje spannender maken? En wil jij je geheel over geven? Of juist alles kunnen doen zonder dat jouw partner je tegen kan houden? Dan zijn een paar boeien echt iets voor jou. De boeien in ons assortiment zijn ideaal voor bijvoorbeeld BDSM of SM. Hierdoor worden deze boeien ook wel SM-boeien genoemd. Wil jij je partner of sub vastbinden? Gebruik dan boeien van Entoy.nl

BDSM met boeien

Boeien worden vaak gebruikt tijdens BDSM. BDSM staat voor bondage, discipline, dominantie en submissie. Doordat je partner vastgebonden wordt, heb jij de volledige controle over zijn of haar lichaam. Dit maakt het ontzettend spannend voor beide.

Boeien tijdens SM

Ook tijdens SM worden vaak boeien gebruikt. De boeien zorgen ervoor dat de onderdanige niet kan bewegen en de Meester of Meesteres helemaal op kan gaan in het spel. Daarnaast zal de combinatie van pijnigen en bondage zorgen voor extreme opwinding.

Welke boeien passen bij jou?

Er zijn vele soorten boeien in ons assortiment. Het kan dan ook lastig kiezen zijn. Hieronder zie je enkele vragen die je jezelf kunt afvragen voordat je boeien bestelt:

  • Zoek je boeien die verstelbaar zijn?
  • Wil je zachte boeien of harde boeien?
  • Ben je op zoek naar boeien met een fetish look?
  • Wil je SM of bondage boeien?
  • Zoek je boeien voor armen of benen?
  • Moeten de boeien goed aansluiten en sporen achterlaten?

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord zal je al meer een idee hebben welke boeien jij zoekt.

Boeien voor beginners

Heb je nog nooit eerder boeien gebruikt? Dan is het verstandig om voorzichtig te beginnen. Wij raden dan boeien met een pluche binnenkant aan. Deze zijn zacht aan de armen. Hierdoor zullen de boeien niet zeer doen. Wil je een keertje een spannend avondje? Bestel dan een paar mooie boeien via Entoy.nl.

Boeien bestellen via Entoy.nl

Wil jij boeien bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via Entoy.nl. Wanneer je op een werkdag voor 23:00 bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heb jij je boeien de volgende dag al in huis.

Alle bestellingen worden discreet en anoniem verstuurd.

Heb je vragen over ons assortiment boeien? Of wil je advies bij het uitzoeken van een paar boeien? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kun je altijd mailen naar entoy@klikenbestel.nl.

Lees meer